Begin 2008 werden de vennootschappen "bvba VERDOODT Johan", "bvba VERDOODT en VERDOODT" en "bvba VERDOODT Wim" gegroepeerd en geïntegreerd.

Door het aantal en het karakter van de opdrachten die aan de respectievelijke architectenburelen toegekend werden, werd besloten de onderlinge samenwerking te intensifiëren en naar buiten te treden onder de naam van bvba ARTEC+.

Op die manier wordt de lange traditie van het architectenbureel Verdoodt verdergezet, waarbij in meer dan 50 jaar ononderbroken architectenpraktijk een sterke reputatie opgebouwd werd.

In die jaren kenden we een voortdurende groei, en werden naast de klassieke woningen, steeds gediversifieerdere en grotere projecten aangepakt en tot een goed einde gebracht, zodat we vandaag op een ruime waaier van opdrachten en referenties kunnen rekenen.

Woningbouw in zowel privé als gesubsidieerde werken, individuele woningen, groeps- of meergezinswoningen, industriebouw, kantoren, hotels en horeca, verzorgingsinstellingen, serviceflats, ... En dit alles zowel in verbouwing als nieuwbouw. Het is een uitgebreid gamma geworden van mogelijkheden, ervaring en knowhow, waarbij klant-gericht ontwerpen hoog in het vaandel wordt gedragen.

Powered by D2D.be